Der er pt. ingen ledige lejemål
Vælg et lejemål for at se detaljer.
Se alle vinkler
Indlæser tekniske detaljer...
Pladehallen er et nyt bolig- og erhvervsbyggeri på Frederiks Brygge – en levende bydel, som skyder op omkring marinaen og Frederiksholmsløbet. Caféer, restauranter, kulturelle tilbud og spisesteder med udendørsservering bringer liv til pladsen og de grønne oaser, der kommer til at pryde rundt om i det spirende kvarter. Med sin særlige karakter, beliggenhed ned til kanalen og samspillet med den fremtidige kulturplads, udgør Pladehallen et naturligt samlingspunkt for livet i den nye bydel.
Forvandlingen af Pladehallen sker med respekt for områdets industrielle historie, og de nye bygninger inddrages i den eksisterende pladehals overordnede struktur fra 1960 og 1975. Den karakteristiske tagprofil med 3 buer – et markant vidnesbyrd om den historiske kontekst, som omgiver hele Frederiks Brygge – bliver bevaret som ramme om de nye bygninger. Tagbuerne hæves for at gøre plads til en høj stueetage med kulturelle formål, caféer og restauranter samt yderligere 2 boligetager med fælles tagterrasse.
Lejlighederne i Pladehallen er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller og tæller 40 lyse og velindrettede boliger. Størstedelen af lejlighederne er 3-værelses lejligheder, og der findes også få 2-værelses. Der er to fælles tagterrasser tilknyttet ejendommen, som bringer naturen helt tæt på, og de store vinduespartier i lejlighederne bader rummene i lys, selv når du er indenfor.
Boligerne indrettes med én rumdelende blok, som adskiller entre, stue og værelser. Glaspartier henover sikrer dagslys til entré og gang og giver en fornemmels af større rumlighed. Lejlighederne indeholder en rummelig entre.
Type
Opføres
Størrelse
Indflytningsklar
Opskrivning
Fra 2,5m til loftet
Depotrum
Masser af dagslys
Frodigt gårdmiljø
Altaner eller terrasse I de fleste boliger
Fælleslokale
Store vindues partier
Fra 2,5m til loftet
Depotrum
Masser af dagslys
Frodigt gårdmiljø
Altaner eller terrasse I de fleste boliger
Fælleslokale
Store vindues partier
Bygningernes arkitektur og materialer har klare referencer til den historiske industrielle kontekst. Facaderne fremstår som bindingsværk i beton med udfyldninger i røde teglsten og glas. Glasfelterne er småsprossede, hvilket giver et industrielt look, selvom det er trelags energiglas. Bebyggelsen klassificeres som laveste energiklasse.
De indvendige materialer er i tråd med facaderne ligeledes med industrielle referencer. Rå betonelementlofter, rå betonbagmure, synlige konstruktioner og installationer. Alle lejlighederne har massive egeplankegulve som kontrast til det rå betonloft. Køkkenerne er opført i stål.
Pladehallen ligger umiddelbart nord for Frederiksholmsløbet, hvor vandet, Kulturpladsen og marinaen danner de perfekte rammer om socialt samvær, aktiviteter og friluftsliv.
På de fælles tagterrasser kan du slappe af, nyde solen eller tilbringe en hyggelig aften med dine naboer og gæster. Tagterrasserne udformes med mindre højbede og taghaver, som inspirerer til grønt gør-det-selv og gør-det-sammen, og hvor du kan nyde årstidernes skiftende vegetation.
Udover at fungere som et interessant grønt miljø for beboere og besøgende i området, har de grønne bede, tage og haver også en bæredygtig fordel, idet de bidrager til forsinkelse og fordampning af regnvand. De er også med til at øge biodiversiteten og forbedre levevilkårene for byens insekter og fugle.
Pladehallen omkranser et smalt, grønt gårdrum, og passagen mellem bygningerne fungerer som visuelt og fysisk bindeled mellem den nye lokalgade, Pladehallen, Kulturpladsen og havneløbet. Gårdrummet bygger bro mellem områdets industrielle identitet og et frodigt og grønt rum – der gror i samspil med bygningens arkitektur. Slyngplanter og stålwire skaber en vertikal have med forbindelse til den åbne tagkonstruktion. Forskellige græsarter og træer skaber varierende opholdsrum langs gangzonerne. Dertil etableres cykelparkering i begge ender af gårdrummene.
Mødet i kajakklubben, barnedåben eller den runde fødselsdag kan holdes i et af områdets 3 fælleslokaler. Lokalerne lejes for en weekend og alle er udstyret med køkken med ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab.
Derudover er der fælles drivhus og værksted som begge kan benyttes mod mindre et årligt gebyr.
De hyggelige gårdmiljøer er indrettet som frodige og naturlige landskaber og skaber et indbydende, lyst og trygt miljø, som understøtter det sociale liv for alle aldre. Gårdrummet er et aktivt rum, hvor naboer mødes.
Alle boligejendomme på Frederiks Brygge er certificeret med DGNB Guld, og er udviklet med fokus på miljømæssig-, økonomisk- og social bæredygtighed.
Der er en målsætning om at mindske CO2-udledningen fra bygningsdriften, hvilket bl.a. realiseres ved digital energistyring, som sikrer hurtig indgriben for at optimere ressourceudnyttelse og reducere energispild. Frederiks Brygge er en del af et velfungerende stisystem, der inciterer til brug af offentlig transport og cykler, og der er mulighed for opladning af el-biler i parkeringshuset.
Lejlighederne er opført i en god energiklasse, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet.
Kontakt DEAS:
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
+45 7030 2020